Man - Ons: 10:00 - 18:00  |  Tors: 10:00 - 19:00  |  Fre: 11:00 - 17:00  |  Lør: 11:00 - 15:00

Personvernerklæring

BESØKENDE AVTALE

Velkommen til Rud Auto.

Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du vilkårene i disse retningslinjene. Dette er en juridisk bindende avtale mellom deg og Rud Auto kan du lese den nøye.

KJØRETØY ANSVARSFRASKRIVELSE

ANSVARSFRASKRIVELSE

Bilde (r) leveres for bekvemmeligheten av brukeren og kan ikke representere selve kjøretøyet. Variasjoner i farge, trim, og andre funksjoner kan eksistere. Opplysningene som pris og kjørelengde, presenteres på hvert kjøretøy antas å være pålitelig, og vi gjør vårt ytterste for å gi den nyeste og mest nøyaktige informasjon. Men vi kan ikke garantere at denne informasjonen er korrekt, fullstendig eller oppdatert. Vi er ikke ansvarlige for feil eller unnlatelser og garanterer ikke nøyaktigheten av denne informasjonen. Ta kontakt med oss direkte for tilgjengeligheten og muligheten innhold.

GENERELLE BESTEMMELSER

Hvis du vil vise informasjon du føler er unøyaktig, vennligst kontakt oss umiddelbart slik at vi kan gjøre nødvendige korreksjoner.

Nettstedet er et utviklende medium. Rud Auto kan endre vilkårene i dette dokumentet uten forvarsel. Det er brukerens ansvar å være kjent med vilkårene i denne avtalen. Ved å bruke dette nettstedet godtar du å være bundet av denne avtalen i dagens postet skjemaet.

Materialet som vises på Rud Auto er bare ment for informasjon. Vi gjør alt mulig for å sikre nøyaktigheten av all informasjon som vises, men feil kan forekomme. Hvis du velger å kjøpe en bil, eller varer eller tjenester som er beskrevet på Rud Auto, er det ditt ansvar å bekrefte nøyaktigheten av informasjon (inkludert prisen). Vi kan ikke gi noen garantier eller garantier av informasjonen som vises på rudauto.no, og er ikke ansvarlige for slike kjøretøy, varer eller tjenester.

De oppførte på Rud Auto prisene kan utelukke omsetningsavgift, finans kostnader, tittel, lisens, regulatoriske, forhandler dokumentar, utslipp testing og overholdelse avgifter, noen eller alle av disse kan legges til den oppgitte prisen for å komme frem til den endelige salgsprisen for en bestemt kjøretøy. Andre avgifter, unntak og betingelser kan gjelde som ikke er eksplisitt oppgitt på nettstedet.

ANSVARSFRASKRIVELSE, BEGRENSNING AV ANSVAR OG ERSTATNING

Hvis du stole på dette nettstedet eller informasjon, produkter eller tjenester tilgjengelig gjennom denne nettsiden, gjør du det på egen risiko. Du forstår at det kan være forsinkelser, mangler avbrytelser, unøyaktigheter, og / eller andre problemer med informasjon, produkter og tjenester som er publisert på eller fremmes i løpet av dette nettstedet. Dette nettstedet er gitt til deg "som den er". Rud Auto og dets samarbeidspartnere, agenter og lisensgivere, kan ikke og garanterer ikke nøyaktigheten, fullstendigheten, AKTUALITET ukrenkelighet, salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål av den informasjon som er tilgjengelig via dette nettstedet (eller noe informasjon, varer eller tjenester som er referert til, annonseres eller markedsført på, eller selges via dette nettstedet). Heller ikke vi eller de garantere at nettstedet vil være feilfri, eller kontinuerlig tilgjengelig, eller at nettstedet vil være fri for virus eller andre skadelige komponenter. Rud Auto vil ikke være ansvarlig for eventuelle krav, handlinger eller dommer som følge av eller relatert til innhold som er lagt til vår hjemmeside ved deg eller noen annen tredjepart.